lasarga ajualcoipresuparticipa

‘Art a Casa’ rep una carta del futur de mans d’Àlex Agulló

Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • En aquesta nova edició en 'Art a casa' el nostre convidat provee del món de les lletres en valencià, Àlex Agullo, premi Joan Valls per l'ús i promoció del català

Des de Les Muntanyes al gent del món de la Cultura que ens conten com estan passant aquesta situació, en aquest cas, Àlex Agulló ha compartit amb nosaltres aquest missatge que li ha arribat del futur.

Són molts els que han passat per aquest espai i han compartit amb tots nosaltres recomanacions de llibres, ens ha oferit xicotets concerts, o inclús ens han ensenyat l’art de l’escultura, fotografia o pintura, però, mai, ens havia arribat un missatge d’aquest tipus.

Es tracta d’una carta que han enviat des del futur, i que ens ha llegit el nostre col·laborador Àlex Agulló.

Una carta que ens conta com podrien canviar, o no, les coses d’ací a uns 10 anys i quines conseqüències pot tindre aquesta pandèmia.

Tornem-hi! a obrir la finestra per compartir amb els diferents artistes, escriptors, pintors, músics, poetes, etc. que ens mostren aquests dies a casa el seu art, seguim parlant.

‘Art a Casa’ un espai de cooperació per mantenir en contacte la Cultura, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Una resposta de ‘Art a Casa’ rep una carta del futur de mans d’Àlex Agulló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *