foradia subscriutegrat

Identifiquen a l’autor d’un atropellament de trànsit per les càmeres de seguretat

La Policia Local va aconseguir esbrinar el vehicle gràcies a les càmeres

La identificació del vehicle ha sigut possible per la informació obtinguda de les càmeres de seguretat de la Caserna de la Guàrdia Civil i les càmeres de control municipal de trànsit que disposa l’Ajuntament d’Alcoi.

L’autor causant d’un atropellament, el qual es va donar a la fuga del lloc de l’accident, va deixar al vianant greument ferit, finalment la Policia Local d’Alcoi ha identificat i investiga aquest acte.

Els fets van ocórrer dilluns passat 3 d’agost de 2020, a les 08.30 hores, al carrer Juan Gil Albert a l’altura del carrer Mossèn Vicent Albors, on es va produir l’atropellament pel vehicle, que seguidament va abandonar el lloc de l’accident.

El vianant, a conseqüència d’aquest accident, pateix lesions de gravetat, actualment està hospitalitzat.

L’autor de l’atropell ha sigut localitzat després per un operatiu de cerca, en la qual ha participat també la Policia Local de Cocentaina, on aquesta persona tenia una segona residència rural en la localitat.

Al presumpte responsable se li investiga diversos delictes relacionats amb el trànsit, destacant un presumpte delicte per abandó del lloc de l’accident, sent posats en coneixement de l’Autoritat Judicial.

Vull destacar la gran faena que realitza la nostra Policia Local i en aquesta ocasió la seua labor ha pogut ser duta a terme gràcies a les càmeres de control de l’Ajuntament, una vegada més veiem com les noves tecnologies ajuden a tindre una vida millor i a solucionar problemes, aquest és un dels objectius i una mostra del que és ser Smart City”, ha explicat l’edil de Seguretat, Raül Llopis.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *