foradia subscriutegrat

Tota la informació de la tornada a classe en la web aulasegura.es

La Conselleria d'Educació ha activat aquesta web per a solucionar els dubtes sobre les mesures de seguretat, higiene i protecció que s'hauran de seguir en la tornada a les aules

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha creat una nova web, aulasegura.es , en la qual explica tota la informació sobre la tornada als centres educatius, i les mesures que s’han de complir per a aquest curs 2020-2021.

La web explica els nous protocols de seguretat, higiene i protecció que s’han de seguir per tal de fer front a la Covid-19, i que s’ha de fer en cas de detectar algun contagi.

També inclou un apartat amb preguntes freqüents per a la tornada a les aules, i disposarà d’un centre d’atenció telefònica que estarà actiu durant l’inici de curs.

Entre la informació que hi ha a aulasegura.es podem trobar que l’ús de la mascareta és obligatori a partir dels 6 anys, per al professorat i per al personal no docent. També explica que l’organització de l’alumnat en les aules des d’infantil fins a segon de primària és en grups de convivència estables de màxim 20 alumnes. Aquests grups per edat, en l’aula, al pati i al menjador no guarden entre ells la distància interpersonal d’1’5 metres.

Per a la resta de cursos de primària, el centre pot organitzar als alumnes en grups de convivència estables o fer grups mantenint la distància de seguretat de metre i mig entre alumnes.

En l’ESO, batxillerat i FP, en la majoria de casos assisteixen cada dia a classe, però en cas que no càpia tot l’alumnat a l’aula, hauran d’anar al centre en dies alterns.

En la web podem trobar diverses finestres en les quals explica tota la informació detallada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *