foradia subscriutegrat

Gandia tindrà un dispositiu per a garantir la seguretat durant Tots Sants

S'ha establit un dispositiu especial per a garantir la seguretat de totes les persones que visitaran el cementeri i es realitzaran mesures organitzatives, sanitàries i de mobilitat

L’Ajuntament de Gandia està preparant-se perquè la festivitat de Tots Sants siga el més segur possible. I és que s’ha establit un dispositiu especial per a garantir que la visita al cementeri no supose cap risc i es duran a terme mesures organitzatives, sanitàries i de mobilitat.

El dispositiu estarà en funcionament els dies 24, 25, 30 i 31 d’octubre, i l’1 de novembre. Des de l’Ajuntament s’ha sol·licitat a la ciutadania que escalonen les visites per tal d’evitar el cap de setmana de la festivitat i les hores centrals, d’11 del matí a 2 del migdia, on s’espera major afluència.

No serà necessari demanar cita amb anterioritat i s’han instal·lat contenidors sense tapa per a evitar possibles contagis. També hi haurà un reforç de neteja durant tot el dia. No hi haurà granera i poal, però si escaldes.

L’horari del cementeri des del dia 26 d’octubre serà des de les 7 del matí fins a les 6 de la vesprada.

L’Ajuntament també vol recordar que s’han de respectar les distàncies interpersonals i que es realitze la neteja dels nínxols amb anterioritat per a evitar aglomeracions el dia 1 de novembre. La mascareta serà obligatòria en tot el recinte, i s’instal·larà hidrogels als corredors.

No es podrà menjar, ni fumar, ni accedir amb cadires en el recinte, o amb qualsevol altre element que puga comportar l’agrupació de persones no integrants de la unitat familiar o suposar la prolongació de les visites.

En l’accés al cementeri es demanarà en nom i número de telèfon perquè en el cas que siga necessari, Salut Pública puga posar-se en contacte amb les possibles persones afectades.

Sobre les visites, s’ha establit un període de 45 minuts per accés que ha de ser respectat a més de limitar també l’ús de bancs i seients que puga haver-hi en el recinte.

En cas d’utilitzar les escales mòbils per a accedir als nínxols, les persones que les utilitzen hauran de posar-se gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar-les.Hi haurà distribuïts huit efectius de la Policia Local al matí i huit a la vesprada, a més d’efectius de Protecció Civil i Creu Roja, que organitzaran l’arribada de vehicles i vianants al cementeri que comptarà amb tres pàrquings amb capacitat per a 339 vehicles.

Pel que respecta al servei de la Mariana Gandiense, l’horari d’eixides des del Grau serà a les 10.00, 11.00, 12.00, i 13.00 hores i a les vesprades serà a les 16.00, 17.00 i 18.00 hores mentre que el retorn des del cementeri serà a les 9.30, 10.30, 11.30, 12.30, i 13.30. Ja a les vesprades l’horari serà 16.30, 17.30 i 18.30 hores.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *