foradia ivace

La Fira de Tots Sants comptarà amb més de 60 expositors de tota la Comunitat Valenciana

Durant un mes oferiran ofertes i promocions amb l'objectiu que els clients puguen trobar l'oportunitat d'adquirir els seus productes

En 2020 se celebra la 674 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, una firà que serà recordada per ser totalment diferent del que estem acostumats, i en el que internet tindrà més presencia que mai.

Aquesta Fira enguany comptarà amb 64 expositors de tota la Comunitat Valenciana. Açò significa que aquests establiments tindran en les seues instal·lacions, durant un mes, promocions i ofertes, que tenen com a objectiu que els clients puguen trobar oportunitat d’adquirir els seus productes.

Alguns d’aquests negocis són de maquinària agrícola, automoció, llar, tèxtil, tecnologia, medi ambient, salut i bellesa, esport i alimentació.

Eugenia Miguel, regidora de Fira, ha destacat “la gran resposta que el nucli comercial de les comarques veïnes ha tingut, encara que aquesta oferta s’ha vist reduïda respecte al nombre habitual amb el qual ha comptat la Fira respecte a anteriors edicions”. Ha afegit que: “L’important és comptar amb establiments de tota la Comunitat Valenciana i sobretot que hi haja representació de tots els sectors. Estem molt contents que els comerciants hagen obert la porta al certamen perquè puga ser una realitat”.

Cal destacar que totes les ofertes que els expositors oferisquen durant el període de la Fira podran consultar-se a més de via web, a través de les xarxes socials perquè en tot moment el públic conega de primera mà què ofereixen els expositors participants i puguen desplaçar-se a les seues instal·lacions segons els seus propis interessos.

Dins de les novetats d’aquesta atípica Fira s’ha inclòs en aquesta edició el concurs “AOVE FÒRUM”, que té com a objectiu triar el millor oli d’oliva en l’àmbit internacional.

En aquest concurs podrà participar qualsevol persona física o jurídica autoritzada per a la fabricació, envasament o distribució d’oli d’oliva verge.

Per a això hauran d’enviar abans del 10 de novembre quatre mostres d’oli d’oliva verge extra de 500 ml a Cooperatives Agroalimentàries CV – Sectorial Oli situada en C/Caballeres, 26 – 3er, 46001 (València). Aquestes mostres se sotmetran a una valoració per part d’un jurat expert en la matèria que realitzarà un tast dels productes sense límit de temps per a valorar degudament cadascun d’ells.

A més, hauran d’emplenar un formulari via online (https://bit.ly/3m5aezd) i satisfer el pagament de 100 euros per cada referència presentada. Cal assenyalar que una de les mostres es lacrarà i totes es conservaran a temperatura de 18° fins al moment de la fallada del concurs. Els premis s’anunciaran la setmana del 21 de novembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *