foradia elgrat

Castalla té una nova furgoneta pel transport en l’àmbit social i educatiu

L’import total d’aquest nou vehicle municipal, que servirà per a millorar la vida de persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial de Castalla i comarca, ha sigut de 37.980 euros

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castalla ha adquirit una nova furgoneta per a prestar servei de transport en l’àmbit social i educatius. Aquest nou vehicle ha Costat 37.980 euros, i servirà per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial de Castalla i comarca. 

Maite Gimeno, regidora d’aquesta àrea, ha declarat que és “un servei necessari i essencial per al municipi de Castalla, que ens permet donar suport a l’entorn de les persones amb diversitat funcional en la conciliació familiar i ajudar als estudiants de Castalla que tenen unes necessitats d’aprenentatge concretes”

La furgoneta complirà una doble funció, s’usarà per a transportar a les persones amb diversitat funcional o Alzheimer en el trajecte d’anada i tornada al centre en el qual realitzen les seues activitats o per a les residències, i també per a traslladar alumnat de la localitat que per diferents raons necessita una educació especial fora de Castelló. 

“Està adaptada i compta amb nou places per a persones amb mobilitat reduïda”, ha explicat Gimeno. 

El vehicle que s’utilitzava fins al moment ha complit ja 18 anys de servei, per la qual cosa estava obsoleta i no assegurava les millors prestacions per a fer aquests transports.

L’Associació Despertar, serà qui farà ús d’aquest mitjà de transport, gràcies a un acord amb l’Ajuntament. “A pesar d’aquest ús delegat, l’administració municipal pot decidir si el vehicle s’usa per altres menesters en cas de ser necessari” ha afegit Maite Gimeno. 

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *