foradia

La Tourist Info d’Alcoi torna a tindre la ‘Q’ de Qualitat Turísica

Aquest és un segell que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, i que garanteix els màxims estàndards de qualitat en totes les àrees d'una oficina de turisme

L’oficina de Turisme Tourist Info Alcoi ha tornat a renovar el seu compromís amb la qualitat Turística, passant satisfactòriament l’auditoria de renovació del Sistema de gestió de qualitat ‘Q’ sense no conformitats.

Ja fa 9 anys que aquesta oficina va superar la primera auditoria amb la finalitat d’assegurar el màxim nivell de qualitat en la prestació dels serveis que ofereix l’oficina de turisme en els seus serveis d’atenció i informació turística.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme de la ciutat d’Alcoi, ha afirmat que: “aquest reconeixement ajuda enormement a millora la competitivitat d’Alcoi com a destinació turística, ja que es tracta de la norma de qualitat de major rang del sector. En la nostra Oficina oferim informació ràpida, veraç i personalitzada. Per a això utilitzem els recursos humans i tècnics disponibles, amb una aposta clara per la innovació i l’ús de les noves tecnologies de la informació”.

La Tourist Info compta amb un Manual de Qualitat i una planificació anual del sistema que s’estableix a principis d’any. També se sotmet a auditories internes i externes per a revalidar el sistema de qualitat turística.

L’oficina depén de l’Ajuntament d’Alcoi a través de Turisme de la Comunitat Valenciana, i està adscrita des del 2000 a la Xarxa d’Oficines d’Informació Turística de la Generalitat Valenciana, la Xarxa Tourist Info.

La seua funció principal és donar informació turística, bé de forma presencial, per correu o telèfon, o per les xarxes socials.

A tot el País Valencià existeixen 213 oficines existents a la Comunitat Valenciana, de les quals soles 29 estan certificades amb la Q de qualitat turística, sent la segona comunitat autònoma, darrere d’Andalusia amb més certificacions.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *