foradia ivace

‘Obert per Covid’ et convida a ‘Lletraferida 2.0’ de La Dependent

Aquesta és una iniciativa de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Alcoi amb la qual es vol premiar als clients dels comerços locals a què puguen gaudir de la cultura de forma telemàtica

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi continua amb el projecte ‘Obert per Covid’. Una iniciativa que té com a objectiu facilitar als clients dels comerços locals que puguen gaudir de les activitats culturals des de casa. L’Ajuntament d’Alcoi i la Diputació d’Alacant col·laboren en aquest projecte, que ja al mes de juliol, va regalar entrades per assistir de forma telemàtica al concert de Neus Ferri.

Ara, per a aquest mes de setembre serà el torn de La Dependent amb la seua obra ‘Lletraferida 2.0’, que tindrà lloc a l’IVAM CADA Alcoi el dijous 30 de setembre a les 20:30h.

Els comerços locals repartiran aquestes entrades virtuals a la clientela, i hauran de registrar el codi en aquest enllaç.

Un altre dels objectius d’aquest projecte és convertir-se en un element motos i dinamitzador del col·lectiu comercial d’Alcoi, que promou el seu canvi d’actitud i visió amb l’objectiu final d’augmentar el volum de vendes i millorar la competitivitat del territori. Tot això, gràcies a una campanya de fidelització dels consumidors, que repercuteix positivament en el teixit econòmic i empresarial d’Alcoi, augmentant el seu valor que tenen els clients d’ell, gràcies al fet que es facilita l’accés als espectacles i entreteniment exclusius, i de gran qualitat.

A més, també vol tindre un efecte multiplicador entre altres sectors industrials i de serveis, ja que dona suport al sector audiovisual i escènic.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *