foradia subscriutegrat

Augmenta l’equip municipal de Serveis Socials de Bocairent

La plantilla ha passat de cinc a huit professionals i incorpora els perfils d'administrativa, educadora social i assessora jurídica

L’equip de Serveis Socials de l’Ajuntament de Bocairent ha incorporat a tres nous professionals, és a dir, que actualment són huit les persones que treballen en aquest servei municipal. Amb aquesta ampliació s’han afegit nous perfils per tal de poder completar l’atenció interdisciplinari. És a dir, que a les dos treballadores socials, les dos tècniques del Servei d’Ajuda a Domicili i la psicòloga de l’Equip d’Intervenció d’Infància i Adolescència; ara se sumen una administrativa, una educadora social i una assessora jurídica.

Aquest un projecte que l’Ajuntament ha treballat des de l’inici de la legislatura.

Carmen López, regidora d’aquesta àrea, ha destacat que: “és una fita importantíssima. En els últims anys havíem destinat recursos municipals per a incorporar una persona més al Servei d’Atenció a Domicili i ampliar la jornada de la professional de l’Equip d’Intervenció d’Infància i Adolescència, però, ara fem un salt substancial, ja que hem aconseguit el finançament per a tindre tres professionals més”.

A més, López, ha explicat que la incorporació permetrà redistribuir les tasques i especialitzar més l’atenció. “Tenim un únic objectiu: poder atendre més i millores les persones que necessiten ajuda i estem convençuts que l’ampliació i especialització de l’equip contribuirà a aquesta finalitat”.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *