foradia subscriutegrat

L’alumnat d’Arts de l’IES Andreu Sempere participa en la presentació del documental de Tania Balló

Aquest documental està dedicat al grup d'artistes conegut com 'las Sin Sombrero'

L’alumnat de 1er de batxillerat d’Arts de l’IES Andreu Sempere ha estat present en la presentació d’un dels tres documentals que s’ha dedicat a un grup d’artistes conegudes com ‘las Sin Sombrero’. A l’acte va estar present la directora d’aquesta cinta, Tania Balló, i també van assistir altres centres educatius de la ciutat a aquest acte que es va realitzar a l’Àgora.

La directora ha fet una recerca de deu anys, amb la qual s’ha pogut fer aquest documental amb les principals protagonistes femenines d’aquest moviment intel·lectual que es va silenciar durant la Guerra Civil i el Franquisme.

Després veure aquesta part del documental, l’alumnat va poder fer preguntes a Balló, que va contestar a tots i va deixar constància de tot el treball que s’ha fet per a tindre aquesta recopilació de testimonis gràfics i personals, d’artistes, historiadors, i filòsofs que han continuat reivindicant la figura d’aquestes dones durant tots aquests anys.

Ara ja es pot veure aquesta projecció, que com ja s’ha dit anteriorment està dividida en tres parts, a la pàgina de RTVE.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *