foradia subscriutegrat

El Tirisiti protagonista d’un trenet per als més menuts

Des del dia 24 al dia 31 de desembre els xiquets i xiquetes d'Alcoi podran recórrer els principals carrers de la ciutat

Des de les regidories de Festes, Comerç i Cultura, s’ha preparat un tren tematitzat amb motius típics del Nadal Alcoià, però sobretot, amb el Tirisiti, perquè els més menuts i menudes puguen donar una volta pels principals carrers d’Alcoi.

La regidora de Festes, Carol Ortiz, ha explicat que, malgrat que aquest Nadal tampoc serà com s’esperaven, han volgut “portar l’alegria” als més menuts, que són els que més han de gaudir d’aquesta festivitat.

Els viatges començaran el dia 24, fins al dia 31 de desembre, en horari de matí de 10 a 13h, i de vesprada de 17 a 20h. Cada recorregut tindrà una durada d’una mitja hora, i el millor de tot, és que és gratuït.

Les entrades dels dies 25, al 30 de desembre es poden adquirir a través de la plataforma ticketalcoi, i les dels dies 24 i 31, als comerços associats.

L’itinerari començarà des del Carrer Sant Llorenç, entre el passatge de la Plaça de Dins i el Cantó el Pinyó, i finalitzarà en el mateix punt.

En total hi haurà més de 4.000 entrades, ja que en cada viatge hi ha una capacitat per a 58 passatgers.

Carol Ortiz i Raül Llopis, regidor de Cultura, han volgut recordar que encara que siga una activitat a l’aire lliure i que compleix totes les mesures sanitàries, els viatges hauran de portar obligatòriament la mascareta.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *