foradia subscriutegrat

Benasau ofereix l’alberg municipal per als refugiats que apleguen d’Ucraïna

Compta amb una capacitat d'unes 25 persones i està completament equipat per al seu ús immediat

L’Ajuntament de Benasau ha oferit a les administracions autonòmiques i nacionals, l’albergue municipal per a acollir a tots els refugiats que provinguen de la guerra a Ucraïna. El conflicte bèl·lic que està produint-se a l’est d’Europa a conseqüència de la invasió de Rússia a Ucraïna ja està començant a provocar una greu crisi humanitària.

L’alberg municipal està completament equipat i preparat perquè es faça un ús immediat. Compta amb una capacitat per a acollir entre 20 i 25 persones.

Raül Dalmau, alcalde de Benasau, ha enviat cartes dirigides tant al Ministre d’Assumptes Exteriors, Unió Europea i Cooperació, com al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per fer-los arribar la completa disposició de l’alberg de Benasau.

“La coordinació entre administracions és fonamental per a pal·liar aquesta greu situació de crisi humanitària, i per això la solidaritat de l’Ajuntament de Benasau és una xicoteta aportació, però un important recurs per a famílies refugiades ucraïnés, que puguen necessitar ser acollides per Espanya”, assegura Dalmau. Benasau ha realitzat una ràpida planificació d’acollida i ajuda humanitària perquè estiguen en compte les places oferides.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *