foradia subscriutegrat

Els Moros i Cristians ja estan pels carrers de Ròtova

El poble celebra tres dies de festa que finalitzen el dissabte 6 d'agost

El poble de Ròtova ja està en festes. El dijous 4 d’agost van iniciar el que seran tres dies de celebració de Moros i Cristians. Dijous nit les campanes i els coets donaven la sintonia d’eixida, un so característic que continuava amb banda sonora a mode de passacarrer on les diferents comparses de la localitat eren les protagonistes. Pregó, vi d’honor, sopar i festa tancaven el primer dia.

Hui divendres, a partir de les 20 hores les comparses tornaran a acaparar mirades amb l’eixida de les seues kàbiles per a donar pas a l’ambaixada mora i cristiana al Palau. Serà després, a les 22 hores quan el típic putxero calfe els estómacs dels assistents. A mitjanit serà el moment de l’entrada falsa, on totes aquelles persones que vulguen podran participar disfressats. No obstant això, la festa no acaba ahi, doncs serà la macro discomòbil “Elegance” la que remate la nit.

Finalment demà, 6 d’agost, l’Entrada de bandes a les 19:30 hores encetarà la vesprada, seguida de l’Entrada de moros i cristians que finalitzarà amb el Sopar de Germanor i música, a càrrec de la macro discomòbil “Elegance”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *