foradia pressupostparticipatiualcoi

IVACE, Ajuntament i CEEI preparen les pròximes jornades Focus Pime i Emprenedoria

La jornada se celebrarà el dia 10 de novembre al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València i comptarà amb 15 ponents experts en robòtica i digitalització a les empreses

Júlia Company, presidenta de l’IVACE, Alberto Belda, regidor d’Empreses de l’Ajuntament d’Alcoi, i Ramón Ferrandis, CEO del CEEI Alcoi-València, han presentat en roda de premsa la pròxima jornada de Focus Pime i Emprenedoria, que se celebrarà al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. El tema principal d’aquesta jornada serà la robòtica i la digitalització, i perquè totes les empreses i emprenedors i emprenedores assistents coneguen tota l’actualitat sobre el tema, es comptarà amb les ponències de 15 persones expertes, provinents d’empreses de la Comunitat Valenciana que ja han implementat aquestes novetats.

Per la seua part, Júlia Company ha afirmat que des de l’any 2015 aquestes jornades es fan dos principis bàsics, la cooperació i la col·laboració, entre les empreses i l’administració, i també per la territorialitat, i per això, en total es fan 29 esdeveniments d’aquest tipus per tot el territori valencià, per a fomentar la igualtat i els mateixos drets entre totes les localitats valencianes.

A més, ha volgut destacar els programes que recentment s’han posat en marxa des de l’IVACE, com són el Connecta, i l’IVC Innova, i els ha relacionat amb la temàtica de les jornades d’enguany.

Alberto Belda, també ha volgut comentar que aquestes jornades són necessàries per a millorar la competitivitat de les empreses de la zona, ja que hui dia, la digitalització és un dels punts claus.

Finalment, Ramón Ferrandis, ha explicat que aquesta és la sisena edició que es fa a la ciutat, i que és la segona vegada que la temàtica és la robòtica. La primera va ser en l’any 2018, i va tindre un gran èxit d’assistència amb més de 150 participants.

En aquesta ocasió, ha comentat el CEO del CEEI, que seran 15 els ponents que acudiran, i oferiran xarrades. Molts d’ells seran experts d’algunes empreses del País Valencià que ja han implantat la robòtica i la digitalització. A més, també es comptarà amb Elvira Moreno.

Aquestes jornades se celebraran el dia 10 de novembre al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, i tant des de l’Ajuntament, com des del CEEI i l’IVACE, han convidat a la gent a participar i assistir.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *