foradia cdturisme

La Comissió Santa Cecília d’Alcoi celebra el dia de la patrona de la música

Aquesta comissió està formada per les diferents entitats musicals de la ciutat, i durant gran part del mes de novembre hi haurà diferents concerts per a apropar la música a tota la ciutadania

En el mes de novembre els músics celebren a la seua patrona, Santa Cecília. En Alcoi, la Comissió Santa Cecília, formada per totes les entitats musicals de la ciutat, s’ha elaborat una àmplia programació per a apropar a la ciutadania aquesta festivitat i la música.

La primera d’aquestes actuacions va tindre lloc el diumenge 13 de novembre, al Círculo Industrial, de la mà del Grup de Danses Sant Jordi, que van interpretar diferents danses de les festes dels pobles com la Malaguenya de Castalla, la Petenera, la Jota de Barxell, o el Ball de Velles entre molts altres.

Una setmana després serà el torn del Grup de Danses Carrascal, també al Círculo Industrial. Aquest grup també realitzaran balls de la zona com la Sandinga de Xixona, el Fandango de Banyeres o el Bolero de Guadassuar, entre molts altres.

El dissabte 26 començaran els concerts, en aquest cas, al Teatre Calderón. En aquesta primera audició participaran el Grup Barxell de Dolçaines i Tabals, la Cordeta, Grups de Dolçainers i Tabaleters d’Alcoi; la Societat unió Musical d’Alcoi, i l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi. Tots ells portaran a l’escenari una sèrie de peces molt variades. L’endemà serà el torn del Grup de Dolçainers i Tabaleters ‘La Degollà’, la Colla el Rebuig d’Alcoi, la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, i la Societat Musical Nova d’Alcoi.

També en aquest diumenge 27, però de vesprada i al Círculo Industrial, l’Orquestra de Pols i Pua Harmònica Alcoiana oferirà l’últim concert d’aquesta programació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *