foradia pressupostparticipatiualcoi

Nou taller d’ocupació en l’àmbit sociosanitari a Bocairent

Amb aquesta iniciativa que es fa a través de LABORA, 10 persones podran gaudir d'aquesta formació remunerada durant tot un any

El dia 30 de desembre es va iniciar el taller d’ocupació que la Generalitat, a través de LABORA, va concedir a l’Ajuntament de Bocairent. La formació està dirigida a l’àmbit sociosanitari de persones dependents i té com a objectiu facilitat la inserció laboral de les 10 persones que rebran aquesta formació remunerada durant un any. En total l’alumnat farà 1.920 hores de curs, que s’alternarà amb classes teòriques, o pràctiques professionals.

La residència Sagrat Cor de Jesús col·laborarà amb la iniciativa. Aquesta és gestionada pel consistori, i dona servei a 40 usuaris i usuàries.

Per a poder dur endavant el curs, l’Ajuntament ha rebut una subvenció de 251.354 euros i ha incorporat un equip específic integrat per tres professionals: un director, una docent i una administrativa. Aquestes tres persones, així com els 10 alumnes, es van triar amb un procés selectiu de concurrència competitiva.

Xavier Molina, alcalde de la localitat, i el regidor Vicente Silvestre, van inaugurar el curs, el divendres 30 de desembre. En aquest acte, el responsable de Recursos Humans del municipi va assenyalar que: “L’última Volta que l’Ajuntament va dur a terme un taller d’ocupació va ser el 2016; per tant, estem molt satisfets de tornar a acollir-ne un altre sis anys després”.

Per la seua part, Silvestre va destacar que “millorar les oportunitats laborals de les persones és un esforç permanent de l’equip de govern; per això, l’Ajuntament de Bocairent s’acull a totes les iniciatives que altres administracions posen a disposició de les entitats locals”.

Ara mateix en Bocairent estan en marxa tres programes d’educació, un servei d’orientació laboral per a majors de 45, i ara també aquest taller formatiu en l’àmbit sociosanitari.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *