foradia pressupostparticipatiualcoi

Avanzar demanarà a l’Ajuntament accessibilitat per al centre Orosia Silvestre

• Falta d'accessibilitat que presenten els Centres de Formació de • Persones Adultes Orosia Silvestre i l'Escola Municipal de Belles Arts. • L’associació ha realitzat una moció que presentarà al següent ple • Que es solucionen els problemes d'accessibilitat.

Avanzar orosia silvestre alcoi
Degut a la falta d’accessibilitat que presenten els Centres de Formació de Persones Adultes Orosia Silvestre i l’Escola Municipal de Belles Arts, segons informa l’associació Avanzar, aquest any, , moltes persones amb mobilitat reduïda no han pogut iniciar el curs i s’han vist obligats a matricular-se a l’escola de Muro i Cocentaina o en alguns casos simplement no matricular-se.

Per aquest motiu, l’associació ha realitzat una moció amb més de 750 signatures (entre elles les de les AA.VV. i els alumnes dels centres) que presentarà al següent ple de l’Ajuntament d’Alcoi, dilluns 28 de novembre. La moció comportarà els següents punts:

Avanzar belles asrt alcoi

1- Que per a evitar la discriminació i els problemes que vénen patint des de fa anys les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda, sestablisca el compromís de què com màxim, per al pròxim curs els centres de formació CFPA Orosia Silvestre i l’Escola Municipal de Belles Arts disposen d’un ascensor amb el qual des del carrer es puga accedir als mateixos, així com els elements necessaris previstos en la legislació en matèria d’accessibilitat per als edificis de pública concurrència al País València.

2- Que es solucionen els problemes d’accessibilitat a l’entorn d’accés a l’edifici: passos de vianants, suficients places d’estacionament per a persones amb discapacitat situats prop de la porta principal d’entrada, etc.

3- Que per a valorar i conéixer amb més detall els problemes d’accessibilitat, així com les possibles solucions, recomanem que es tinga en compte l’estudi de l’edifici del viaducte inclòs en el “Pla Integral d’Accessibilitat sobre la ciutat d’Alcoi” un projecte que va ser amplament sol·licitat pels ciutadans dins dels Pressupostos Participatius.

4- Que en cas d’apropar-se la moció, s’ informe a l’associació Avançar, a la direcció i alumnes dels Centres de formació CFPA Orosia Silvestre i Escola Municipal de Belles arts, i a les associacions de veïns sobre el contingut i la realització del projecte a realitzar.

Cal afegir que aquesta és una reivindicació que Avanzar està demanant al Govern des d’almenys fa un any.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *