foradia subscriutegrat

El Gratis: divulgant tota l’activitat cultural i comercial per les comarques

• El periòdic El Gratis ja està distribuint tota la informació més candent i l'activitat cultual i comercial per tots els municipis de les Comarques Centrals Valencianes. • Tot acompanyat de les ofertes i propostes comercials i de serveis dels millors comerços i professionals del nostre entorn.

La dinamització de les biblioteques d’Alcoi, les reivindicacions dels metges, les activitats i els avanços mediambientals, la Mostra de Teatre Infantil, la nova exposició del refugi de Cervantes o l’exposició artística de Roc Candela són algunes de les notícies que es desenvolupen a les pàgines d’El Gratis de la nova edició, ja en distribució pels municipis de les Comarques Centrals Valencianes.

El programa Avalem Joves, promogut per la Generalitat Valenciana, ha tingut una incidència social important en els nostres municipis perquè ha aconseguit donar feina a molts joves. Analitzem aquesta mesura i parlem amb alguns dels joves.

Estem en la recta final de la preparació de les festes de Moros i Cristians d’Alcoi. Comencem a entrevistar als càrrecs festes. En aquesta ocasió ens comenta totes les seues novetats l’alferes cristià, Modesto Moiña.

Els valencians tenim la sort de ser bilingües, ens comenta Verònica Cantó, secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, qui realitza un balanç complet de l’actualitat i l’evolució del valencià.

La Tipografia La Moderna ens ofereix la segona part del reportatge ‘Dotze del patíbul’, que parla de les “salvatjades urbanístiques” que s’han desenvolupat a Alcoi al llarg de la història.

Parlem amb els alcaldes dels municipis d’Onil, Bocairent, Castalla i Alfafara perquè realitzen un balanç del treball que s’ha dut a terme durant aquesta legislatura.

El reportatge de Javier Llopis, en aquesta ocasió tracta sobre la història i l’estat del tren Alcoi-Xàtiva, una infraestructura comunicativa de gran importància per al territori.

Victor Labrada analitza també les comunicacions de les nostres comarques. Vicent Luna ens proposa una lectura de l’actualitat política actual. I Josep Sou, a banda del seu text literari acompanyat de la imatge d’Antoni Miró, ens explica el nou cicle expositiu d’Alcoi i analitza l’obra i trajectòria del pintor Xavi Carbonell.

Tot acompanyat de les ofertes i propostes comercials i de serveis dels millors comerços i professionals del nostre entorn.

Font: Editorial./


Una resposta de El Gratis: divulgant tota l’activitat cultural i comercial per les comarques

  1. Jordi Pardo Solbes ha dit:

    Hola. Com puc aconseguir El Gratis a València?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *